Fasole Galbenă Păstăi Cu Ceapă, Usturoi Și Sos De Roșii

Pentru zilele de post, sau dacă ești vegetarian, recomand o rețetă rapidă, gata în 20 de minute, și anume: Fasole galbenă păstăi cu ceapă, usturoi și sos de roșii.  Am ales fasolea galbenă păstăi (fiind înrudită cu fasolea verde păstăi), fiind asemănată de către francezi cu untul, pentru că se topește în gură și are culoarea untului.

Ingredientele de care ai nevoie:

  • 200 grame fasole păstăi (eu am folosit de la congelator)
  • 1 ceapă mare
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură sos roșii
  • 1 legătură de mărar
  • sare, piper – după gust

Mod de preparare:

1. Se taie usturoiul și ceapa juliene.

2. Se toacă legătura de mărar.

3. Se pune fasolea păstăi pe foc, cu o cană de apă.

4.Se înnăbușe (cu capac) timp de 10 minute, apoi se adaugă restul ingredientelor și se amestecă pentru omogenizare.

5. Mai lăsăm fasolea 10 minute pe foc și se servește caldă.

Simplu și rapid! O mâncare delicioasă pentru zilele de post sau dacă sunteți vegetarieni.

Valori Nutritive Fasole Galbenă Păstăi:

  • 2%Calorii 31kcal
  • 0%Grăsimi 0.1g
  • 0%Grăsimi saturate 0g
  • Grăsimi polinesaturate 0g
  • Grăsimi mononesaturate 0g
  • Colesterol 0mg
  • 0%Sodiu 6mg
  • 3%Carbohidraţi 7.1g
  • 12%Fibre 3.4g
  • -%Zaharuri -g
  • 2%Proteine 1.8g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *