Biscuiți Fără Zahăr Cu Făină de Ovăz și Banană

Astăzi am decis să fac biscuiți fără zahăr, rapizi și gustoși. Pentru asta, am ales făina de ovăz, care este incredibil de hrănitoare și sănătoasă! Am ales făina de ovăz, pentru că ovăzul nu conține gluten și poate fi folosit în dieta copilului și are un gust subtil și dulce.

Am ales să adaug și o lingură de făină de roșcove pentru că fetiței mele îi place mult ciocolata, iar făina de roșcove are un gust plăcut și înlocuiește cu succes cacao și nu conține grăsimi, cofeină sau teină, având un conținut de calorii în făina din fructe de roșcove, mai redus decât în cacao.

biscuiți-fără-zahăr

Ingredientele de care ai nevoie
*1 banană coaptă
*4 linguri făină de ovăz
*1 lingură făină de roșcove
*1 lingură de ulei de palmier
*1 linguriță de bicarbonat

 

Mod de preparare
1.   Se pisează banana cu o furculiță, până devine cremoasă.
2. Se adaugă restul ingredientelor, amestecându-se bine pentru omogenizare totală: făina de ovăz, făina de roșcove, ulei și bicarbonat.

biscuiți-fără-zahăr
3.  Se adaugă în punga pentru ornat și se formează diverse modele pe tava de la cuptor (cu hârtie de copt)
4.  Se bagă la cuptorul preîncălzit (5 minute), 10 minute pe o parte și înca 5 minute pe cealaltă parte (pentru a se pătrunde bine).

biscuiți-fără-zahăr

Și gata biscuiții fără zahăr, pentru micuții tăi – rețetă vegetarină!
Poftă bună… la bunătăți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *