Mic Dejun Rapid: Cremă De Brânză Cu Ceapă Verde Și Mărar

Vrei un mic dejun rapid și super delicios? Nimic mai simplu. Ai nevoie de câteva ingrediente, pe care le poți găsi în orice moment al anului.

Ingrediente Cremă De Brânză Cu Ceapă Verde Și Mărar:

  • 200g telemea de vacă
  • 100g iaurt
  • 4-5 fire de ceapă verde
  • 1 legătură de mărar
  • Oregano

 

Mod de preparare:

  1. Se pisează cu furculița brânza de vaci.
  2. Se adaugă iaurtul și se amestecă
  3. Se toaca mărut ceapa verde și mărarul și se adaugă peste ingredinte.
  4. Se adaugă mărar, după preferințe (mie îmi place mai mult oregano, așa că folosesc mai mult).

 Sfat 1:  În zilele de post, sau dacă sunteți vegetarieni se poate înlocui cu succes brânza de vaci cu tofu (chiar și tofu afumat), iar iaurtul natural cu iaurt de soia natur. Gustul este la fel de bun, chiar mai aromat de la tofu afumat!

 Sfat 2:  Pentru a va asigura că folosiți ingrediente naturale, ceapa verde o puteți avea chiar la voi în casa, extrem de simplu! Puneți ceapă uscată cu partea de jos (mustățile) într-un pahar, in puțină vată cu apă și lăsați paharul la geam. Aveți grijă să udați vata zilnic (dar nu multă apă) și, după câteva zile veți observa că vor da frunzulițe de ceapă verde. Repetați procedeul și veți avea non-stop ceapă verde home-made!

Așadar, simplu și rapid, mic dejun mai bun ca celebrele brânzici din comerț, cremă de brânză cu ceapă verde și mărar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *