Alimente CARE ARD GRĂSIMEA: Propunerea #5 – Omega-3

omega-3

În articolele precedente v-am prezentat mai multe alimente care ard grăsimea și vom continua seria acestor articole cu o nouă propunere, și anume Omega-3.

Acizii grași Omega-3 care sunt găsiți în peștii grași (somon, ton, hering) sunt recunoscuți pentru proprietățile lor de a regla metabolismul.

Acest tip de acid nu este produs în mod natural de către corp, de aceea trebuie să includem suplimente pentru a-i asigura corpului necesarul zilnic de omega-3.

Recomandăm Mix 4 Semințe Omega 3!

Acizii grași Omega-3 oferă mai multe calități extrem de benefice sistemului cardiovascular și previn diferite complicații cardiovasculare. Tot aceștia sunt buni pentru redobândirea optimismului, pentru restabilirea echilibrului emoțional și pentru   pentru creșterea energiei și puterii de concentrare.

Statisticile au dovedit că se consumă aproximativ 0,4 g de Omega-3 pe zi (în România, cantitatea s-ar putea să fie mult mai mică), deși cantitatea optimă pentru un bărbat ar fi 2,4 g, iar pentru o femei 2,2 g.

Acizii grași Omega-3 sunt esențiali pentru sănătate, deoarece nu doar contribuie la buna funcționare a sistemului cardiovascular, ci joacă și un rol important în prevenirea cancerului de prostată și diminuează riscul de dezvoltare a maladiei Alzheimer.

Astfel că este foarte important să ne asigurăm aportul zilnic de achizi grași Omega-3!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *